Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen om nog betere opleiders te krijgen? Wat jij kunt doen om dit te stimuleren en structureel aan te bieden aan je team van opleiders? Word jouw bond de volgende bond die naast de Nevobo, Atletiekunie, Korfbalverbond, NTFU en Academie voor Sportkader aan de slag gaat met zijn opleiders?

Hoe is TOPopleiders in de sport ontstaan?
Vanuit TOPopleiders in de sport bieden we structurele opleidings- en begeleidings-activiteiten aan voor opleiders/docenten die in de sport werken. Een aantal van jouw collega-opleiderscoördinatoren sluit al structureel aan bij de TOPS groep. Zij komen één keer per zes weken bij elkaar (online of live). Tijdens deze sessies bespreken wij alle zaken rondom opleidingen en wordt kennis gedeeld en waar nodig ondersteuning aan elkaar verleend. Vanuit deze groep is het projectteam ontstaan die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van TOPopleiders in de sport. 

Open werksessie voor opleidersbazen
Of je nu al actief bent met begeleiden en opleiden van je opleiders of niet, we leren altijd van en met elkaar. Deze werksessie is dus voor elke opleidersbaas! We nodigen je daarom uit voor onze werksessie. Tijdens deze sessie maak je kennis met TOPopleiders in de Sport en met jouw collega’s. Naast het beter maken van je opleiders, willen we jou ook helpen om een nog betere opleidersbaas te worden voor jouw team. Dit kan en mag je niet missen!

Wat gaan we doen?
Deze werksessie wordt geleid door Tineke Bosch (KNKV), Margot Kouwenberg (NOC*NSF) en Jacqueline de Wit (Nevobo. Tijdens deze werksessie staan jij en jouw plan centraal. Je wisselt kennis met elkaar uit, inspireert elkaar en je wordt geactiveerd om stappen te gaan zetten. Vragen die hierbij een rol spelen:

  • Hoe is het contact met jouw opleiders? 
  • Hoe werf je nieuwe opleiders? 
  • Hoe bewaak jij de kwaliteit van de opleiders? 

Na deze sessie heb je:

  • Inzicht in de ontwikkelthema’s voor je team 
  • Doelen voor je team
  • Inzicht in de bouwstenen die je kan gebruiken
  • Een concrete vervolgstap om je doelen te bereiken

We werken met een activerende vooropdracht die we 1 week van tevoren toesturen.
Houd er rekening mee dat je aan het werk wordt gezet, de #hoedan regelen wij!

Wanneer?
Dinsdagmiddag 28 september van 15.00 – 18.00 uur

Locatie
Koninklijke Nederlandse Korfbalverbond, Papendallaan 60 in Arnhem

Aanmelden
Wil jij aan de slag met dit programma waar je direct in beweging komt?
Aanmelden kan per mail naar info@topopleiders.nl