Summer School 2021

Welkom!

TOPopleiders in de sport ontwikkelt op dit moment een community voor alle opleiders in de sport. Wij bieden hier de tools en de structuur aan om elke opleider te begeleiden van goed naar beter!

Als opleider in de wereld van de sport draag je een grote verantwoordelijkheid. Een opleiding is zo goed als de opleider die hem geeft. Daarom is het belangrijk dat je jezelf steeds verder blijft ontwikkelen.

Vanaf september vind je in de community een schat aan informatie, trainingen en workshops en kom je in contact met collega-opleiders uit alle takken van de sport.

Speciaal voor de mensen die ook in de zomervakantie willen blijven leren, bieden wij de Summer School aan. Met een live online workshop over talentontwikkeling door Tim Koning.

Wil je zeker zijn van een plek bij de workshop, reserveer dan nu door het inschrijfformulier onderaan deze pagina in te vullen.

Summer School Workshop

Tim Koning (coauteur van het boek De Talentformule & sportpsycholoog bij YAAP) is gefascineerd door het fenomeen talent.
Maar wat is talent eigenlijk? Hoe kunnen we talent het best ontwikkelen? En wat kun jij hierin doen?

Talentontwikkeling is een gouden Lemniscaat van leervermogen en plezier.

Tijdens deze workshop gaat Tim verder in op dit gouden Lemniscaat en deelt hij zijn inzichten over de zes bronnen van plezier en de groeimindset als filosofie in te bedden. Met als doel

op het je eigen te maken én het over te brengen naar de sporters/coaches waarmee je werkt.

Wanneer

24 augustus en 26 augustus zal deze workshop online gegeven worden.

Beide sessies starten om 20.00 uur.

Prijs

Voor slechts €10,- kun jij aanwezig zijn bij één van de twee sessies.

Reserveer nu je plek