Ben jij de Business developer die houdt van samen leren en creëren?

Help jij mee om meer bonden aan de organisatie TOPopleiders in de sport te binden?

TOPopleiders in de sport biedt opleiders in de sport tools om zich te ontwikkelen van goed naar beter. Dit is niet volgens een vast opleidingsprogramma, maar op basis van persoonlijke leerbehoeften.
In 2019 is gestart met het opbouwen van een gedachtegoed, een dienstenportfolio en dienstverlening aan opleiders van sportbonden. Dit gebeurde op basis van een subsidie vanuit het Ministerie van VWS. Op 16 juni 2021 jl. hebben we de volgende stap gezet: het oprichten van een stichting die de diensten van TOPopleiders in de sport gaat voortzetten.
Hiermee wordt ook de stap gezet naar een commerciële organisatie die klanten (voornamelijk sportbonden) gaat bedienen.

Voor het werven van klanten voor Stichting TOPopleiders in de sport zijn wij op zoek naar een ‘business developer’ die zich, op basis van het gedachtegoed en het dienstenportfolio en in samenwerking met het bestuur gaat richten op de volgende resultaten:
• Acquisitie van programma’s voor de ontwikkeling van opleiders in de sport
• Aanleggen en onderhouden van een netwerk binnen sportbonden
• Meedenken over het specifieker maken en uitbreiden van het productportfolio

Voor deze rol is een budget van 4 uur per week à € 80 gedurende drie maanden (juli tot en met september) beschikbaar. Zodra de stichting met een nieuwe opdrachten (programma’s bij bonden) start zal de capaciteit voor deze rol uitgebreid gaan worden. Hoe en wanneer dat plaats zal vinden en of daarvoor een nieuwe opdracht wordt uitgeschreven (of de huidige rol wordt uitgebreid) is op dit moment nog niet bekend.
Hoe succesvoller jij bent in het binden en boeien van onze klanten, hoe meer werk je creëert!
Ben jij de verbinder die wij zoeken?
Vind jij het een uitdaging om de behoeftes van de klant op te halen en te vertalen naar een jaar- of meerjarenprogramma voor de bond?
Ben jij goed in luisteren en kun je snel schakelen?
Vind je advies geven over het begeleiden en opleiden van je opleiders een belangrijke taak? Gericht op een succesvolle en duurzame implementatie die past bij de bond?
We zoeken een aanpakker en iemand die direct aan de slag wil.

Stuur daarom snel en voor 23 juni 2021 je motivatie via een video en je CV naar info@topopleiders.nl
Wil je meer informatie neem dan contact op met Margot Kouwenberg

Voorbeeld routekaart voor bondtraject